12 JANUARI 2021 

QMVH ARCHITECTUUR WERKT MEE AAN PLAN SMARIUSKADE TILBURG

Het afgelopen jaar werd hard gewerkt aan het stedenbouwkundig plan voor de Smariuskade, waar een woonwijk met een robuuste en groene uitstraling wordt verwezenlijkt. Het gaat om een 700-tal woningen, de uitwerking van het plan gebeurt in samenwerking met CroonenBuro5 en Van Aken en vindt plaats in opdracht van SDK Vastgoed. 

Start bouw medio 2022. 

Meer informatie over de huidige stand van zaken.: Artikel Brabants Dagblad

20 OKTOBER 2020 

HOOGSTE PUNT HOTEL VENLO

Een half jaar na de start van de bouw heeft de nieuwbouw van het Van der Valk Hotel Venlo het hoogste punt bereikt. Naar verwachting wordt het hotel dit voorjaar geopend. 

22 DECEMBER 2019

BELLE VUE UIT DE STEIGERS

Aan de Maas in Blerick komt Belle Vue uit de steigers en kan er begonnen worden aan de afbouw.

 

 

 

 

Kasper van Dun

1 SEPTEMBER 2019

RENOVATIE HOTEL EINDHOVEN FASE 2

In Eindhoven isn de hotelkamerrenovatie fase2 opgeleverd. Hiermee is wéér een gedeelte van Van der Valk Hotel Eindhoven in een nieuwe jas gestoken.

 

 

 

 

 

Kasper van Dun

29 AUGUSTUS 2019

NEELDERVELT ROERMOND

In Roermond zijn onlangs de eerste 30 woningen van het woningbouwplan Neeldervelt opgeleverd. Het plan bestaat uit in totaal 179 woningen met een mix van rijwoningen, twee-onder-een-kap en vrije kavels.

De volgende 50 woningen zijn ondertussen in aanbouw en worden naar verwachting eind dit jaar opgeleverd.

Opdrachtgever: Janssen de Jong Projectontwikkeling

18 APRIL 2019

RESIDENCE BELLE VUE

De bouw van deze 20 appartementen en 4 stadswoningen gelegen aan de Maas is uit de grond. De twee torens oriënteren zich in sterke mate op uitzicht en zon.

Opdrachtgever: Mossela BV         Aannemer: Janssen Bouwen en Ontwikkelen

Meer informatie

Kasper van Dun

25 MAART 2019

ONTWERP HOTEL VENLO GEPRESENTEERD

Het nieuwe van der Valk hotel Venlo is voor een groot deel volgens C2C-principes ontworpen; passend in de huidige tijdsgeest en klaar voor de toekomst.

De nieuwbouw herbergt hotelkamers, 12 vergaderzalen inclusief een auditorium, een à la carte restaurant én een live cooking restaurant, een trendy hotelbar, een rooftop bar op de bovenste etage en een fitness- en wellnessetage voor de nodige inspanning en ontspanning.

De opening staat gepland voor december 2020.

26 NOVEMBER 2018 

TWEEDE FASE NIEUWBOUW SPOORZONE DEURNE OPGELEVERD

 Eind 2017 is AM ontwikkeling gestart met de tweede bouwfase voor de spoorzone in Deurne. Het project betreft 22 rij- en hoekwoningen, tien twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning en tien semi-bungalows.

30 OKTOBER 2018 

EERSTE FASE KAMERRENOVATIES HOTEL EINDHOVEN AFGEROND

Van der Valk Hotel Eindhoven heeft de eerste renovatiefase van 27 kamers afgerond. De balkons zijn bij de kamers getrokken waardoor het kamer oppervlak is vergroot, daarnaast is de schil geheel vernieuwd, waardoor de gevels zowel esthetisch als energetisch zijn opgewaardeerd. Het gebruik van soortgelijke materialen zoals deze in het congresdeel van het hotel zijn toegepast zorgt voor een eenduidige uitstraling.

Kasper van Dun

08 OKTOBER 2018 

QUANT ARCHITECTUUR SPONSOR VAN VVV-VENLO 

Quant architectuur is vanaf oktober 2018 sponsor van VVV-Venlo. 

18 JULI 2018 

OPENING SUPERMARKT JAN LINDERS  BOXMEER 

Op 18 juli 2018 heeft de officiële opening van de nieuwe Jan Linders in Boxmeer plaatsgevonden. Dit gebeurde in het bijzijn van een enthousiast publiek waaronder burgemeester Van Soest. In opdracht van Jan Linders heeft Quant Architectuur het ontwerp voor de renovatie gemaakt.

Foto: JanLinders

28 JUNI 2018 

OFFICIËLE ONTHULLING EN OPENING 'DE STAAY' VENLO-BLERICK  

Op 28 juni 2018 heeft de officiële opening en naam onthulling van appartementencomplex 'de Staay' plaatsgevonden. Dit gebeurde in het bijzijn van alle huurders, vertegenwoordigers van Woonwenz, Jongen Venlo en Quant architectuur. 

 

 

01 JUNI 2018 

QUANT ARCHITECTUUR ONTWIKKELT  MASTERPLAN VAN DER VALK EINDHOVEN 2022

Quant Architectuur werkt aan het masterplan voor de uitbreiding van Hotel van der Valk in Eindhoven. Het masterplan 2022 komt enkele jaren nadat de werken voor het congrescentrum en de entree zijn afgerond.

 

https://www.ad.nl/eindhoven/tweede-toren-bij-van-der-valk-hotel-eindhoven~a9dd730e/

bna manifest circulair bouwen

07 MEI 2018 

QUANT ARCHITECTUUR ONDERSCHRIJFT HET CIRCULAIR MANIFEST 

QUANT architectuur heeft het Manifest Circulaire Architectuur ondertekend en onderschrijft hiermee de campagne 'wij gaan circulair' die de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus  (BNA) in de week van de Circulaire Economie 2018 naar buiten heeft gebracht. 

 

Meer Informatie 

18 APRIL 2018 

CRADLE 2 CRADLE SPORTZAAL VENLO OUD-ZUID OPGELEVERD 

De nieuwe sportzaal naast basisschool De Zuidstroom in Venlo-Zuid is vanmiddag geopend. De naam is Sportzaal Venlo Oud-Zuid. De zaal is gebouwd volgens het cradle 2 cradle-principe en voorziet zichzelf van energie.

 

Meer  informatie

 

4 APRIL 2018 

STADSVILLA'S BLIXEMBOSCH-EINDHOVEN IN VOORBEREIDING

 

Op 9 riante kavels zijn moderne vrijstaande woningen ontwikkeld met een innovatieve keuzevrijheid. Door kopers de mogelijkheid te geven hun villa per verdieping (BG, 1e of 2e verdieping) te laten samen te stellen ontstaat binnen een heldere begrenzing een veelvoud aan mogelijkheden.

 

Meer informatie 

18  MAART 2018

DIJKWONINGEN FASE 2 IN 2018 VAN START

Na de eerste succesvolle fase gaat de tweede realisatiefase begin 2018 van start  te Oolderveste Roermond

 

Meer informatie

7  DECEMBER 2017 

WOONGEBOUW DE STAAY BEREIKT HOOGSTE PUNT 

Deze week is het hoogste punt bereikt van het in aanbouw zijnde woongebouw De Staay aan de Witherenstraat in Venlo-Blerick. De nieuwbouw telt acht bouwlagen met 45 sociale huurappartementen. Opdrachtgever Woonwenz verwacht De Staay medio 2018 op te kunnen leveren.

 

Meer informatie

15  NOVEMBER 2017 

SPORTZAAL OUD ZUID ALS C2C EDUCATIE

Informatie en presentatie van toegepaste producten, materialen, duurzame energie voorzieningen en demonteerbare bouwonderdelen in de nieuwe Cradle 2 Cradle sportzaal die momenteel in Venlo gerealiseerd wordt.  

 

meer Informatie